Un punct din patru jocuri

Rapid Suceava a reusit doar un rezultat de egalitate, scor 3-3, in meciul pe care l-a disputat duminica, pe teren propriu, in compania celor de la Css Botosani, in etapa a 13-a din cadrul Campionatului de Juniori Republicani A. Intr-un alt joc al rundei, grupa de juniori A de la LPS Suceava, condusa de pe banca tehnica de Ciprian Anton a suferit a doua infrangere consecutiva, dupa ce a cedat, cu scorul de 1-5, pe terenul celor de la FC Botosani. Unicul gol al echipei sucevene a fost marcat de catre Bondar, pe parcursul primei reprize.

LPS Suceava a inregistrat al patrulea esec consecutiv in Campionatul de Juniori B, dupa ce a pierdut duminica, cu scorul de 0-2, in fieful vecinilor de la FC Botosani, la finalul unui meci in care gazdele au inscris prin Juncanaru si Asavei. Intr-un alt joc al rundei, grupa de juniori B de la Rapid Suceava, a ramas cu doar doua puncte in clasament, dupa ce a pierdut pe terenul din Itcani, cu scorul de 1-5, in fata celor de la CSS Botosani.

In urmatoarea etapa, ultima programata in acest an, grupele de la LPS Suceava vor primi sambata, pe teren propriu, vizita celor de la CSMS Iasi, in vreme ce juniorii de la Rapid CFR Suceava se vor deplasa la Roman.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *