Un nou pivot la Universitatea

După transferurile lui Tudor Stănescu, Dragoş Nedelcu, Mihai Sandu şi Călin Leordean, Universitatea Suceava este aproape de a realiza o nouă achiziţie. Echipa locală de handbal negociază în aceste zile cu Andrei Staricov, un pivot din Republica Moldova.

În vârstă de 25 de ani, Andrei Staricov măsoară 2 metri şi l-a impresionat pe antrenorul Leonard Bibirig în perioada de probe. Pivotul moldovean a venit la Suceava liber de contract, după patru sezoane petrecute la gruparea ucraineană Dinamo Poltava. În ciuda vârstei, Staricov a acumulat deja o experienţă destul de mare în cupele europene. Începând din 2002 şi până acum acesta şi-a trecut în palmares prezenţe în Cupa EHF, Cupa Cupelor şi Cupa Challenge. În cazul în care Universitatea va obţine semnătura sa, sunt şanse minime ca luxemburghezul Eric Schroeder să continue la Suceava.

Handbaliştii suceveni vor pleca pe 18 iunie în cantonament la Vatra Dornei, unde vor sta timp de 10 zile. La revenirea acasă jucătorii antrenaţi de Leonard Bibirig vor bifa şi primele meciuri amicale. Acestea se vor desfăşura în cadrul Memorialului “Mihai Mironiuc”, programat în perioada 9-11 august.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Un nou pivot la Universitatea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*