Un nou partener pentru CSU

Clubul Universitatea Suceava are începând cu această săptămână un nou partener. Un hotel de 4 stele din Gura Humorului a ales să îşi asocieze numele cu echipa locală de handbal şi îi va găzdui pe “studenţi” în stagiile de pregătire montană.

Petru Ghervan a anunţat ca a încheiat un parteneriat cu managerul Hotelului Toaca Bellevue din Gura Humorului, Petrică Negrea(foto centru).

“Este o onoare pentru mine sa sustin aceasta echipa, cu care ne mandrim in tara si in strainatate. Sper sa fiu un pilon puternic, pe care sa va puteti baza tot timpul. In 30 de secunde am incheiat aceasta intelegere. Repet, este onorant pentru mine sa ajut aceasta echipa. Nu este vorba despre reclama si publicitate. Pur si simplu sunt niste tineri minunati care trebuie ajutati.”, a declarat Petrică Negrea.

Directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan, a precizat că odată cu încheierea acestui parteneriat a fost rezolvată o problemă delicată cu care s-a confruntat în trecut.

“In sfarsit nu ne mai apasa costurile si organizarea cantonamentelor. Speram ca aceasta colaborare sa dureze cat mai mult si sa putem fructifica la maxim acest parteneriat. Prima echipa se va pregati la Gura Humorului si va trebui sa gasim mijloacele financiare ca sa lipim la pregatire si echipa a doua, cea de juniori si de copii. Sper sa le asiguram ultimilor o pregatire mai eficienta fata de anii anteriori, cand principala problema o reprezenta cantonamentele primei echipe.”, a spus Petru Ghervan.

Responsabil cu marketingul clubului Universitatea este începând cu 1 mai Bogdan Bulină-Dascălu. Acesta a anunţat că îşi doreşte să aducă mai mulţi sponsori până la începutul noului sezon, indiferent de numele acestora.

“Obiectivul meu este sa aduc cati mai multi parteneri alaturi de echipa, pentru ca Suceava sa depaseasca performantele realizate pana in prezent. Nu vom purta discutii doar cu nume mari. Oricine vine alaturi de noi, este binevenit. Nu vom inchide usa nimanui, dimpotriva, o vom deschide larg.”, a conchis Bogdan Bulină-Dascălu.

Handbaliştii pregătiţi de Leonard Bibirig vor efectua în hotelul de la Gura Humorului două cantonamente de câte două săptămâni, unul iarna şi altul vara.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Un nou partener pentru CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*