Un nou meci greu

Rapid Suceava continuă seria meciurilor cu echipe din fruntea seriei I a Ligii a III-a. “Ceferiştii” primesc vineri, pe stadionul “Areni” vizita ocupantei locului 4 în clasament, Ceahlăul II Piatra Neamţ.

După remiza din etapa precedentă, cu Sporting Suceava, Rapidul nu îşi mai permite paşi greşiţi în cursa pentru primul loc. Antrenorul Bogdan Tudoreanu a anunţat că jucătorii săi şi-au revenit după semieşecul din etapa precedentă şi mizează pe un succes contra Ceahlăului.

“Va fi un meci greu, aşa cum au fost toate până acum. Moralul este mai bun decât la începutul acestei săptămâni. Vina cea mare pentru semieşecul cu Sporting a fost a mea şi a colegului Ion Buzoianu, întrucât n-am ştiut să gestionam acea săptămână de pauză. Baieţilor n-am ce să le reproşez. Noi n-am avut obiectiv promovarea la începutul acestui sezon. Jucătorii au dus echipa până aici şi sunt convins că o vor scoate la capăt”, a spus Bogdan Tudoreanu.

Rapidiştii nu vor avea o misiune uşoară contra nemţenilor. Chiar dacă nu se bazează pe jucători de la prima echipă, oaspeţii de vineri formează o trupă ambiţioasă. Drept dovadă şi victoria din prima etapa de campionat, cu Sporting: 3-0 pe stadionul “Areni”.

Pentru meciul cu Ceahlăul II Piatra Neamţ, din echipa “alb-vişiniilor” va lipsi fundaşul Florin Plămadă, suspendat pentru cumulul de cartonaşe galbene. Dorin Semeghin a acuzat în această săptămână dureri la umăr şi s-a antrenat separat două zile, dar sunt şanse mari să joace.

Partida dintre Rapid Suceava şi Ceahlăul II Piatra Neamţ este programată vineri, de la ora 15:00, pe stadionul „Areni” şi va fi condusă la centru de Valentin Lungu din Iaşi, ajutat la cele două tuşe de Ştefan Patrichi din Vaslui şi Ionuţ Ştefănescu din Iaşi.

Rapid Suceava (echipa probabilă): Pascal – Bosancu, Hrimiuc, Ailenei, Oniu – Şuleru, Ghiviziu, Stănescu, Semeghin – Sumanariu – Ionesi. Antrenori: Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Un nou meci greu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*