Un nou derby pentru CSU

Drumul handbalistilor suceveni spre cupele europene trece prin Banat. Universitatea Suceava joaca vineri, la Resita, un meci foarte important pentru configuratia primei jumatati a clasamentului.

Handbalistii suceveni au plecat spre Resita inca de miercuri, iar seara au ramas la Sighisoara, acolo unde au efectuat si un antrenament. Pentru meciul cu UCM Caras-Severin antrenorul Leonard Bibirig nu va putea conta pe Cristian Bursuc, in vreme ce Adrian Chirut nu s-a recuperat in totalitate.

“Intotdeauna partidele dintre Suceava si Resita au oferit un spectacol handbalistic si sper ca si vineri va fi la fel. Resita este o echipa de moral, iar fata de turul campionatului joaca cu mai multa daruire. Gazdele vin dupa o victorie importanta cu Stiinta Bacau, dar niciun meci nu seamana cu altul, iar sansele in jocul de vineri sunt egale”, a declarat antrenorul Leonard Bibirig.

Meciul dintre UCM Caras-Severin si Universitatea Suceava este programat vineri, de la ora 20:00, si va fi transmis, in direct, pe Digi Sport. In turul campionatului, banatenii au castigat la limita, scor 29-30. La fel ca in toamna, si acum, jocul va fi condus de brigada de arbitri Din/Dinu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *