Un meci cât o promovare

Rapid are programat maine cel mai important meci din istoria clubului. Echipa “ceferista” evolueaza, de la orele 18.00, pe terenul celor de la Csm Pascani, intr-un joc in care o eventuala victorie a alb-visiniilor ar readuce fotbalul sucevean in Liga a 2-a, dupa o pauza de aproape doi ani si jumatate.

Apasat de miza enorma a meciului, antrenorul Bogdan Tudoreanu a recunoscut ca rapidistii nu au decat varianta victoriei la Pascani, altfel ar da cu piciorul unei munci de un an de zile. “Nu avem alta varianta decat victoria. Vom face tot posibilul sa castigam, pentru ca altfel am pierdut un an degeaba. Nu stiu cand ne vom intalni cu o astfel de sansa si nu vrem sa dam cu piciorul in ea. Atmosfera din cadrul lotului s-a mai degajat in ultimele doua zile si mergem sa castigam. Este foarte important pentru toti sa promovam, mai ales pentru jucatori, pentru cartea lor de vizita. Una este sa joci in Liga a 3-a si alta in Liga a 2-a”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Seful bancii tehnice rapidiste nu va miza la Pascani pe aportul a nu mai putin de 6 jucatori: Ghiviziu, Bosancu, Romaniuc, Oniu, Suleru si Jalba, toti fiind exclusi temporar din lot de catre conducerea clubului dupa o escapada bahica petrecuta saptamana trecuta in cantonamentul de la Casa Jenica.

Aceasta a fost hotararea conducerii clubului si trebuie sa o respecte. La randul nostru, trebuie sa facem o echipa cu care sa castigam la Pascani. Nu va fi usor, pentru ca si SC Bacau va picura probabil ceva in contul gazdelor la acest meci”, considera antrenorul Tudoreanu.

In meciul direct din turul campionatului, Rapid Suceava s-a impus, pe stadionul Areni, in fata celor de la CSM Pascani, cu scorul de 4-2, prin golurile marcate atunci de I. Plamada (2), Fl. Plamada si Semeghin.

Intr-un alt meci din ultima etapa de campionat, contracandidata rapidistilor la promovare, Sport Club Bacau, va primi vizita celor de la Petrotub Roman. Sporting Suceava va sta in runda finala a sezonului.

Clasament: 1. Rapid Suceava 60p, 2. SC Bacau 59p, 3. Petrotub Roman 49p, 4. Sporting 45p…

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Un meci cât o promovare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*