„Un fel de Dinamo – Steaua”

CSM Bucovina Suceava va disputa maine de la ora 11:00 pe Stadionul Unirea in compania formatiei Poli Iasi primul meci playout, runda la sfarsitul careia se stabileste cine retrogradeaza si cine va ramane si in editia urmatoare in Divizia Nationala. Alaturi de la cele doua combatante de maine, in playout mai sunt angrenate Olimpia, CFR Brasov, Cleopatra si Barlad.

Antrenorul rugbistilor suceveni, Constantin Vlad, spune ca elevii sai sunt pregatiti sa dea totul in teren pentru a obtine victoria: “Meciul cu Iasiul este un fel de Dinamo-Steaua, este derby-ul Moldovei. Sper sa beneficiem de vreme buna si sa facem un spectacol sportiv de calitate pentru spectatorii din tribune. Obiectivul nostru este sa ne clasam in partea superioara a clasamentului si sunt convins ca il vom indeplini “.

Din lotul echipei bucovinene va lipsi Conache. Acesta s-a accidentat la genunchi in timpul unui antrenament desfasurat la inceputul acestei luni si va fi supus unei interventii chirurgicale in cursul saptamanii viitoare. Astfel, tanarul rugbist sucevean va sta departe de gazon cel putin jumatate de an.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Un fel de Dinamo – Steaua”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*