Un comisar reacţionează

Dumitru Moldovan reactioneaza. Indicat de tot mai multe voci din conducerea de pe Areni drept principalul responsabil pentru imineanta infrangere la “masa verde” pe care clubul Rapid o inregistreaza in litigiul cu FC Botosani, fostul presedinte executiv al “ceferistilor” se apara si spune ca nu le-a vandut niciun pont vecinilor de peste Siret. “Nu am legatura cu acea contestatie depusa de Fc Botosani. In primul rand, nu m-a dat nimeni afara de la Rapid, am plecat singur inainte de ultimele doua meciuri din retur, dupa ce a aparut acea contestatie si m-am certat cu cei de la Rapid pe aceasta tema. Cei de la Botosani nu aveau cum sa afle de la mine despre lipsa acelor contracte. Stia toata lumea din Federatie de acest lucru. Eu am contribuit la promovarea acestei echipe si nu puteam, tocmai eu, sa o imping spre retrogradare”, a spus Moldovan.

Dumitru Moldovan a tinut sa precizeze ca nu a avut acces la contractele jucatorilor rapidisti si ca profesionalismul actualei conduceri de pe Areni este de nivelul Ligii a 4-a: “Eu nu am vazut niciun contract. Totul era tinut la secret. Nu avem de unde sa stiu ca sunt opt jucatori carora le expira contractul in vara. Eu am aflat de acele nereguli abia dupa meciul cu Zagon, cand am mers la Federatie sa vad despre situatia jucatorilor suspendati si cei de acolo n-au gasit unele contracte. Atunci am tacut malc si am incercat sa remediem situatia. Altfel, riscam sa pierdem toate meciurile din tur. Gabi Clim trebuia sa se ocupe de contracte, dar cei de acolo se comporta de parca ar fi la judet, lucreaza inca la nivel de Liga a 4-a”.

In timp ce pe Areni, actualii si fostii conducatori ai Rapidului isi paseaza unul altuia “pisica moarta”, atat Camera Nationala de Solutionare a Litigiilor, cât si Comisia de Recurs din cadrul Federatiei Române de Fotbal au dat castig de cauza gruparii botosanene in ceea ce priveste contestatia depusa impotriva clubului Rapid, verdictul final in acest caz urmand sa fie dat de Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal.

Rapid s-a impus pe terenul celor de la FC Botosani, cu scorul de 2-1, intr-un meci disputat pe data de 8 septembrie a acestui an si care a contat pentru etapa a doua din cadrul actualului sezon al Ligii a 2-a.

Intre timp, la finele anului trecut, oficialii celor de la FC Botosani au depus o contestatie impotriva clubului Rapid Suceava, in care au reclamat faptul ca la data disputarii meciului direct, opt dintre jucatori “ceferisti” nu aveau contracte de munca sau conventii civile inregistrate la Federatie, ci la Asociatia Judeteana de Fotbal.

Rapid Suceava si Fc Botosani se vor intalni din nou pe 16 martie, pe stadionul Areni, in etapa a 2-a a returului.

Exit mobile version