Un brazilean la FC Pojorâta

FC Pojorata si-a conturat lotul de jucatori cu care va ataca sezonul de primavara al Ligii a III-a. Foarte activi pe piata de transferuri, “ros-albastrii” au efectuat in aceasta saptamana o ultima achizitie, reusind sa obtina semnatura pe trei ani a unui  fotbalist brazilian, este vorba de Do Nascimento Ferreira Marcio. Primul stranier din istoria clubului bucovinean, Marcio are 26 de ani, evolueaza pe postul de mijlocas central si este stabilit in Romania de doi ani, perioada in care a mai jucat pentru formatiile Gloria Bistrita, Concordia Chiajna si Fortuna Campina.

Pe langa mijlocasul brazilean, FC Pojorata a mai efectuat in aceasta iarna alte cinci achizitii: fundasul central Nicusor Kuruc (23 de ani), venit de la Sporting, fundasul de banda Bogdan Iuga (27 de ani), transferat de la Minerul Iacobeni, Iosif Netbai (22 de ani), un mijlocas de banda adus de la gruparea Luceafarul Mihai Eminescu, plus doi fotbalisti proveniti de Gloria II Bistrita, este vorba de mijlocasul central Alexandru Antonescu (21 de ani) si de atacantul Alin Padurariu (22 de ani).

Antrenorul Danut Mandrila are in acest moment un lot de 23 de jucatori: Turita, Puianu, Blidariu – portari, Botezatu, Beleca, Buhacianu, Cherariu, Donose, Dodan, Erhan, Fortuna, Iuga, Lazar, Neagoe, Nemes, Prundean, Netbai, Tivodar, Stroia, Kuruc, Padurariu, Antonescu si Marcio – jucatori de camp. Lipseste doar atacantul Andrei Irimia, indisponibil pana la finalul acestui sezon din cauza unei accidentari.

Este posibil sa mai apara o ultima surpriza in lot, dar in mare parte pe acesti jucatori vom miza pana in vara”, a spus antrenorul  celor de la FC Pojorata.

Gruparea condusa de Danut Mandrila are fixate patru meciuri amicale in calendar, urmand sa intalneasca in aceasta iarna formatiile: Gloria Bistrita (4 februarie), Rapid CFR Suceava (16 si 19 februarie) si Luceafarul Mihai Eminescu (22 februarie).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *