„Un an bun pentru CSU”

Chiar daca turul campionatului s-a incheiat odata cu meciul de sambata, handbalistii suceveni, mai au de asteptat o saptamana pana sa intre in vacanta.

“Ramanem impreuna pana pe data de 19 decembrie, dupa care urmeaza o scurta vacanta de sarbatori. Ne vom reintalni pe data de 3 ianuarie”, a anuntat antrenorul Leonard Bibirig.

Tehnicianul Universitatii considera ca anul 2009 a fost unul bun pentru echipa sa: “Daca ne uitam pe locul din clasament si observam ca suntem aproape de a ne indeplini obiectivul, consider ca a fost un an bun. Se putea si mai bine, dar trebuie sa ne multumim cu cat am realizat pana acum. Vreau sa le multumesc suporterilor care ne incurajeaza. Le urez totodata Sarbatori fericite si un an nou cat mai bun”.

Aflat in primul sau an de antrenorat, Leonard Bibirig, a primit un vot de incredere chiar de la fostul sau antrenor, Aihan Omer: “Eu il cunosc foarte bine, am lucrat multi ani impreuna si cred ca poate sa faca multe lucruri bune la Suceava. Este un antrenor la inceput de cariera. Daca ii cerem acum lui Bibirig sa castige campionatul si Cupa Challenge, el va lucra sub presiune, iar atunci cand lucrezi asa, rezultatele sunt proaste”.

foto: Andrei Aparaschivei

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Un an bun pentru CSU”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*