Ultimul test pentru Rapid

Rapid CFR Suceava joaca miercuri, cu incepere de la ora 18.00, pe terenul celor de la FC Pojorata, ultimul meci de verificare inainte de debutul in Cupa Romaniei.

„Ceferistii” au multe probleme de lot. Sumanariu si Marinkovic sunt accidentati, iar Negru si Cerlinca sunt incerti. In meciul de la Pojorata, oaspetii nu vor avea jucatori noi in lot, in conditiile in care transferul falticeneanului Alex Vrabie de la FCM Dorohoi a picat. Tudoreanu anunta noutati la antrenamente abia spre sfarsitul saptamanii, cand pe Areni sunt asteptati doi jucatori sub 21 de ani, unul Dinamo Onesti si altul, Laszlo Tuzes, de la formatia maghiara Honved Budapesta.

Pana acum, rapidistii au avut un parcurs “comsi comsa” in amicale, bifand trei victorii, 4-0 cu Somuzul Preutesti, 2-1 cu FC Pojorata si 4-1 cu Cetatea Targu Neamt, doua rezultate de egalitate, 1-1 cu Sport Club Bacau si 2-2 cu Cetatea Targu Neamt, dar si doua infrangeri, 1-3 cu FC Botosani si 2-3 cu Sport Club Bacau.

FC Pojorata s-a descurcat si mai rau in pregatiri, inregistrand trei infrangeri din trei posibile, una cu Rapid Suceava (1-2) si doua cu Gloria Bistrita (0-3 si 2-3).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *