Ultimul test înainte de cantonament

Rapidul disputa la sfarsitul acestei saptamani ultimul meci amical inainte de plecarea in cantonament, echipa suceveana urmand sa evolueze vineri, cu incepere de la ora 18.00, pe stadionul Areni, in compania Stiintei Miroslava.

“Ceferistii” n-au convins pana acum in amicale, bifand o victorie, 13-2 cu Silva Udesti si doua infrangeri, 1-2 cu Radauti si 0-1 cu Inter Dorohoi.

Incepand de luni, Semeghin si compania vor pleca intr-un stagiu de zece zile la Poiana Negrii, unde vor pune accentul exclusiv pe pregatirea fizica. La revenirea din cantonamentul montan, rapidistii au perfectata cate o dubla amicala cu SC Bacau (13 si 22 august) si Bucovina Pojorata (15 si 19 august).

In conditiile in care nici echipa nu s-a retras din campionat pana la termenul impus de Federatie, viitorul sezon al Ligii a II-a va debuta pe 29 august, dupa sistemul competitional aprobat luni de Comitetul Executiv, adica unul cu doua serii a cate 14 echipe, cu sezon regulat, urmat de play-off si play-out.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

5 Comentarii

  1. Forza Suceava.Liga 1.Mai aduceti un portar.un fundas central doi de laterale un coordontor si un atacant si vom visa si se va adeveri Liga 1la Suceava

  2. Spartani Nordului vor fi alaturi de Rapid Suceava .Succes din Germania .Vreau an octombriesa va gasesc pe primul loc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *