Ultimul obstacol pentru Rapid

Rapid Suceava are programat la sfârşitul acestei săptămâni ultimul meci greu din actualul sezon. Ceferiştii se deplasează vineri pe terenul formaţiei Petrotub Roman, echipă pe care nu au reuşit să o învingă până acum.

Confruntarea dintre Petrotub Roman şi Rapid Suceava ţine capul de afiş al etapei cu numarul 26 din Liga a III-a. Chiar dacă întâlnesc un adversar care are asigurat locul pe podium, sucevenii vor avea o misiune foarte grea vineri. Romaşcanii sunt neînvinşi pe teren propriu în actualul sezon şi au de partea lor palmaresul din meciurile directe cu Rapid. Mai mult, antrenorul ceferiştilor, Bogdan Tudoreanu, nu va miza în această partidă pe Tincu, acesta fiind în continuare accidentat.

“Cred că este cel mai greu meci al nostru din acest retur. Romanul este singura echipă în faţa căreia nu am câştigat de când am promovat în Liga a III-a. Noi ne-am pregatit bine pentru acest joc şi mergem să câştigăm pentru că un egal nu ne ajută. Dacă ne adjudecăm mâine cele trei puncte luăm o opţiune importantă pentru promovare”, a declarat tehnicianul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

În turul campionatului confruntarea dintre Rapid Suceava şi Petrotub Roman a fost extrem de tensionată. Oaspeţii au câştigat cu 1-0, printr-un gol marcat în minutul 80. În prealabil, sucevenii au ratat un penalty prin Stănescu, iar Ailenei şi Romaniuc au văzut cartonaşul roşu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *