Ultimul meci in prima liga

CSM Bucovina evolueaza sambata, cu incepere de la orele 10.00, pe stadionul Olimpia, in compania gruparii CSM Bucuresti, intr-un meci restant din etapa a VI-a a turneului play-out din cadrul Diviziei Nationale.

Retrogradata matematic de pe prima scena a rugbyului romanesc dupa o prezenta constanta de 11 sezoane, trupa lui Constantin Vlad are sanse destul de mici sa scoata un rezultat pozitiv in ultimul meci oficial pe care il va disputa in actualul sezon, in conditiile in care gruparea gazda este lidera in turneul play-out, in timp ce suceveni poposesc in capitala din postura de “lanterna rosie”, cu 17 infrangeri in 19 partide disputate.

“E ultimul nostru meci si am o oarecare nostalgie ca ne despartim de prima divizie dupa 11 ani. Noi ne-am pregatit sa castigam la Bucuresti, dar pentru asta avem nevoie de disciplina si de organizare in joc. Chiar daca gazdele au disputat in ultimele saptamani cate doua meciuri pe saptamana, sunt convins ca nu o vor lasa-o mai moale cu noi”, a spus antrenorul Constantin Vlad, care nu va putea miza pe servicile lui Tiberiu Conache (foto), accidentat in runda precedenta, in timp ce Andrei Bujorean se va casatori in cursulul zilei de maine, motiv pentru care a fost invoit pentru restanta cu CSM Bucuresti.

Partida dintre CSM Bucuresti si CSM Suceava este cea de-a patra confruntare directa pe care cele doua formatii o disputa in acest an, precedentele trei fiind castigata fara drept de apel de gruparea din capitala: 44-7 si 42-10 la Suceava si 91-8 la Bucuresti.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *