Ultimul amical pt CSM Bucovina

Cu o saptamana inaintea primului joc oficial din acest an, echipa locala de rugby a sustinut un meci amical in compania Politehnicii Iasi. Formatia pregatita de Constantin Vlad a pierdut partida cu scorul de 20-30.

CSM Bucovina si Politehnica Iasi s-au intalnit vineri, de la ora 13:00, pe terenul “Metalul” din Burdujeni. In prima repriza antrenorul Constantin Vlad a contat doar pe o parte din lotul de jucatori, lucru care le-a permis oaspetilor sa se distanteze pana la pauza la scorul de 5-30. Repriza secunda le-a apartinut rugbystilor suceveni, care au marcat inca trei esesuri, fara sa primeasca vreunul.

“Cei din Iasi au ajuns la Suceava mai repede decat era programat si am fost nevoit sa incep meciul cu jucatorii pe care ii aveam la indemana. A fost un test util, in care sportivii nostri au avut ocazia sa puna la punct relatiile de joc. La capatul celor cinci amicale din aceasta iarna pot spune ca fiecare jucator a avut sansa sa demonstreze ce poate”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

CSM Bucovina va debuta duminica in noul sezon, cand se va deplasa pe terenul formatiei Stejarul Buzau. Trupa lui Constantin Vlad va reveni la Unirea pe data de 9 aprilie, cand va juca in compania Stiintei Petrosani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ultimul amical pt CSM Bucovina"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*