Ultimele zile pe patinoar

Pationarul articifial din municipiul Suceava va funcţiona până pe data de 14 februarie. Drept urmare, ediţia din acest an a Memorialului “Ştefan Tomovici” s-a anulat, iar hocheiştii suceveni se vor pregăti de săptămâna viitoare pe patinoarul uscat de la Complexul “Unirea”.

Dacă în anii trecuţi, pationarul artificial din Areni era deschis publicului până la începutul lunii martie, acum, acesta îşi va închide porţile pe 14 februarie. Viceprimarul Lucian Harşovschi a motivat această decizie prin prisma încasărilor slabe din ultima perioadă şi a temperaturilor ridicate.

Decizia municipalităţii afectează în primul rând secţia de hochei a clubului CSM Suceava. Pe lângă antrenamentele zilnice pe gheaţă, antrenorul Constantin Curelar se vede nevoit să renunţe la organizarea Memorialul “Ştefan Tomovici”, care era programat la sfârşitul acestei luni. Cât priveşte antrenamentele, hocheiştii suceveni se vor pregăti de săptămâna viitoare pe suprafaţa uscată de la patinoarul de la “Unirea”.

În următoarele două luni, hocheiştii suceveni vor participa la trei turnee. Sâmbătă şi duminică CSM Suceava va juca la Cîrţa, în primele zile din martie se va deplasa la Bucureşti, iar la începutul lunii aprilie va participa la turneul final.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ultimele zile pe patinoar"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*