Ultimele zile de înscrieri

Maine este ultima zi inscrieri in viitorul sezon al Campionatului Judetean de minifotbal, primul organizat de la afilierea Asociatiei Judetene de Minifotbal la federatia de specialitate. Pana in acest moment, si-au anuntat prezenta la startul competitie un numar de 15 echipe, zece din participantele de anul trecut: Netcom, Revine, Pit Stop, Apropo Café, Interconti, Railex, Global Instal, Adistal, Pub Sport si Omniasig; plus alte cinci grupari noi: Old Sticks, Betty Ice, Dinadrom, Topgeosyf si Kamer-Marelbo.

Inscrierile in noua editie a Campionatului Judetean vor continua pana maine seara, termen pana la care delegatii echipelor trebuie sa depuna si dosarul complet de inscriere, acesta urmand sa contina:

– un tabel nominal cu lotul de jucatori si semnatura acestora;
– copiile xerox dupa actele de identitate a tuturor jucatorilor inscrisi in tabel;
– o fotografie tip buletin a fiecarui jucator inscris.

La acestea se adauga o taxa de 20 lei/jucator pentru legitimarea la Federatia Romana de minifotbal.

Descarca formularul de inscriere de aici!

Incepand cu stagiunea 2011/2012, in Campionatul Judetean de minifotbal vor putea evolua si fotbalisti de peste 18 ani din Ligile a IV-a si a V-a, acestia urmand sa fie inregistrati separat la Ajm Suceava prin intermediul unei fise personale. Singurii care nu vor avea drept de joc sunt cei din Ligile I, a II-a si a III-a, precum si jucatorii legitimati la cluburile de futsal. Dosarele de inscriere a echipelor vor fi inmanate Asociatiei Judetene de Minifotbal prin intermediul domnului Dan Haraga (tel. 0734 / 543 612).

Arbitrii interesati sa oficieze in viitorul sezon al Campionatului Judetean de minifotbal sunt rugati sa contacteze Ajm Suceava, acestia urmand sa fie trimisi in prealabil la un curs de perfectionare la Iasi.

Noul sezon va debuta pe data de 12 septembrie si se va desfasura dupa sistemul fiecare cu fiecare, fara turneu play-off. Meciurile vor fi gazduite de terenul bazei Ramiro in zilele de luni, marti, joi si vineri, intre orele 18.00 si 20.00. Pentru acoperirea costurilor de organizare (teren, arbitraj, observator si asistenta medicala), fiecare echipa va trebui sa achite cate 75 de lei pentru fiecare meci disputat.

Programul jocurilor din cadrul stagiunii 2011/2012 a Campionatului Judetean de minifotbal va fi stabilit lunea viitoare, prin intermediul unei trageri la sorti la care vor participa toti delegatii echipelor inscrise.

Noul sezon al Campionatului Judetean va dispune de o Comisie de Disciplina alcatuita din cinci reprezentanti ai echipelor participante si va fi dotat cu premii in valoare totala de 1.800 de dolari.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ultimele zile de înscrieri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*