Ultimele teste

Deşi se părea că amicalul cu Politehnica Iaşi de pe 24 ianuarie a reprezentat ultimul meci înainte de startul în sezonul competiţional, handbaliştii suceveni vor mai juca două partide de verficare până la debutul în Liga Naţională. Universitatea şi-a programat o dublă întîlnire cu HC Odorhei, meciurile urmând a avea loc astăzi şi mâine în Harghita.

Luaţi prin suprindere de decizia oficialilor clubului Dinamo de a nu mai disputa prima etapă pe 7 februarie, conducătorii Universităţii au reuşit pe ultima sută de metri perfectarea a două jocuri amicale cu HC Odorhei. Sucevenii au plecat spre Harghita în jurul amiezii, iar de la ora 18:00 vor disputa disputa prima partidă. Handbaliştii pregătiţi de Petru Ghervan şi Leonard Bibirig îi vor înfrunta pe “secui” şi joi, de data aceasta meciul fiind programat la ora 11. În momentul de faţă, Universitatea şi HC Odorhei sunt colege de clasament. Harghitenii ocupă locul 6 în ierarhia Ligii Nationale cu 13 puncte, în timp ce “studenţii”, cu un punct mai puţin, se află pe poziţia a şaptea.

“Din păcate am multe probleme administrative de rezolvat şi nu am putut pleca cu jucătorii la Odorheiu Secuiesc. Poate merg diseară cu masina pentru a vedea meciul de joi. Toţi sportivii apţi de joc, mai puţin Mihai Cezar care are glezna imobilizată. Jucătorii sunt încântaţi de programarea amicalurilor cu HC Odorhei pentru că simt şi ei nevoia de meciuri. Din păcate nu mai avem adversari în zonă cu care să putem juca, întrucât Ştiinţa Bacău debutează pe 7 februarie în returul Ligii Naţionale, iar la sfârşitul săptămânii începe campionatul în Divizia A”, a declarat pentru GazetaSV, directorul tehnic al Universităţii Petru Ghervan.

Primul meci oficial al formaţiei sucevene va avea loc sâmbătă, 14 februarie. Atunci, Universitatea va întâlni pe teren propriu Dinamo Bucureşti, în cadrul primei etape a returului Ligii Naţionale de handbal masculin.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ultimele teste"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*