Ultimele teste pentru “ceferişti”

Rapid Suceava a intrat in linie dreaptă cu pregătirea sezonului de primăvara. Până la startul returului, programat pe 27 februarie, “ceferiştii” vor mai disputa două partide amicale: miercuri cu CS Gura Humorului şi sâmbată cu Laminorul Roman.

Incercăm să găsim nişte terenuri practicabile. Probabil amicalul cu humorenii va avea loc la Stulpicani, in timp ce pentru jocul cu Laminorul am luat in considerare terenurile din Dorohoi sau Fălticeni ca loc de disputare a partidei”, a precizat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Rapid Suceava a disputat până acum şase partide de verificare: 0-0, 0-2 şi 2-0 cu Cetatea Suceava, 2-3 cu Cetatea Târgu Neamţ, 0-0 cu CSM Rîmnicu Sărat şi 0-4 cu FC Botoşani.

Tehnicianul “alb-vişiniilor” a menţionat că formatia pe care o pregăteşte a scăpat definitiv de grijile retrogradării odată cu retragerea din campionat a celor de la Rarăul Câmpulung Moldovenesc, Luceafărul Mihai Eminescu şi FCM Bacău II.

Acum putem spune că nu mai avem nici o emoţie in priviinţa salvării de la retrogradare. Nici nu s-a pus vreodată serios această problemă. Mai mult, dacă ne păstram lotul din tur cred că aveam şanse la locul 2”, a incheiat Tudoreanu.

Exit mobile version