Ultimele teste inaintea Nationalelor

La sfarsitul saptamanii, boxerii clubului local CSM Florconstruct Suceava si-au incrucisat manusile cu omologii lor de la gruparile Vointa Iasi si Nicolina Iasi, in cadrul unei gale de meciuri de verificare.

Desfasurata pe ringul de box amenajat in sala din incinta Patinoarului din Suceava, competitia a reunit la start circa 30 de pugilisti, invingatori la majoritatea categoriilor fiind sportivii gazda pregatiti de Doru Iftime. Confruntarile au fost conduse de arbitrul Costica Baston, acesta remarcand la final nivel calitativ al meciurilor, precum si tehnicitatea boxerilor angrenati in lupta.

Printre pugilistii suceveni care au excelat la competitia din weekendul trecut sa numara: Vasile Paramon, Catalin Merche[, Victor Apalaghie, Daniel Gogan, Ionut Vornicu, Florin Tabrea, Neculai Magazin, Ionut Gafencu, Sebi Ciornei, Alex Suhan, David Cretu, Marius Gogan si Beniamin Maruseac. De partea cealalta, din tabara ieseana s-au remarcat boxerii Andrei Aradoaie, Gabriel Cibotaru si Paul Iacob, intreaga delegatie din Copou fiiind intampinata la startul galei de reprezentantii CSM Suceava, directorul Vasile Gherasim si inspectorul Dorel Duman.

Intrecerea a reprezentat pentru toate cluburile participante un ultim test inaintea Campionatelor Nationale de Tineret ce vor avea loc in perioada 30 mai – 6 iunie la Craiova, acolo unde CSM Suceava va fi reprezentata de sportivii Daniel Gogan, Neculai Magazin si Ionut Gafencu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ultimele teste inaintea Nationalelor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*