Ultimele pregătiri

Universitatea Suceava nu va mai susţine niciun meci amical pâna la jocul de campionat, cu Politehnica Timişoara. Pentru a se menţine totuşi într-o formă sportivă adecvată, handbaliştii suceveni vor disputa un joc între ei.

Până la reluarea Ligii Naţionale de handbal a rămas mai puţin de o săptămână. După cele două amicale cu CSU Galaţi, sucevenii şi-ar mai fi dorit să dispute încă un joc de verificare. În cele din urmă s-a decis ca “studenţii” să joace un meci între ei în acest weekend. După o pauză competiţională de două săptămâni, Universitatea va întâlni pe 21 aprilie în deplasare Politehnica Timişoara. Deşi pornesc cu şansa a doua, bănăţenii anunţă că vor face tot posibilul ca să nu piardă în faţa Universităţii.

“Am discutat cu sportivii nostri ca să ne mobilizăm, schiopi, doar cu o mână, cum suntem, însă trebuie să abordam jocul cu convingerea că putem câştiga. Niciuna dintre echipele pe care le intâlnim până la finalul campionatului nu este de neînvins”, a declarat antrenorul bănăţenilor, Sabin Dacău.

Optimismul timişorenilor este explicabil şi prin faptul că îl vor avea din nou la dispoziţie pe Şimicu, jucător care a fost accidenat şi a absentat în meciurile din această primăvară. De cealaltă parte, antrenorul Leonard Bibirig nu se confruntă deocamdată cu probleme de lot în perspectiva jocului din Banat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ultimele pregătiri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*