Ultimele pregătiri pentru C.N.

Boxerii suceveni Nicolae Berariu şi Andrei Bejinariu au intrat în linie dreaptă cu pregătirea pentru Campionatul Naţional de seniori. Săptămâna aceasta cei doi pugilişti de la “CSM Florconstruct” au susţinut un stagiu de pregătire la Iaşi, în compania omologilor de la Clubul “Scorpion”.

Berariu şi Bejinariu au susţinut antrenamente şi meciuri de pregătire alături de sportivii ieşeni, care au revenit dintr-un stagiu petrecut în Germania. Boxerii suceveni au încrucişat mănuşile la categoria 91 de kilograme cu Ciobanu şi Morosan, iar la 56 de kilograme cu Petrică. Antrenorul Doru Iftime consideră meciurile de verificare binevenite pentru ambele cluburi.

“Eu sunt mulţumit de prestaţia sportivilor mei şi cred că până când va bate gongul începerii Campionatului Naţional de seniori, Nicu şi Andrei vor atinge forma maximă. Sper să facă şi la Bacău o figură frumoasă, aşa cum s-a întâmplat la Cupa României, când ambii au luat argintul. Ţin să mulţumesc clubului CSM Suceava, Primăriei, Consiliului local şi celorlate persoane care sunt alături de noi şi ne sprjină financiar”, a declarat Doru Iftime.

Campionatul Naţional pentru seniori va pe 19 septembrie la Bacau. La fel ca în ultimii ani, speranţele antrenorului Doru Iftime pentru medalii se pun şi de data aceasta în Nicolae Berariu la 91 kg şi Andrei Bejinariu la 56 kg.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ultimele pregătiri pentru C.N."

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*