Ultimele pregătiri

Voleibaliştii suceveni au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru turneul de promovare în prima ligă. Jucătorii lui Victor Pancu au efectuat deja câteva antrenamente în sala din Botoşani, iar miercuri au programat un meci amical.

Imediat după aflarea veştii că turneul de promovare va avea loc în Botoşani, antrenorul Victor Pancu a început demersurile pentru ca elevii săi să se acomodeze cât mai bine cu Sala “Elisabeta Lipă”. Graţie şi bunei înţelegeri dintre conducătorii celor două oraşe, CSM Suceava a primit în scurt timp acceptul a se antrena în Botoşani. Mai mult, oficialii suceveni au reuşit să perfecteze acolo şi un joc amical cu prim-divizionara VCM Piatra Neamţ.

“Botoşănenii au fost foarte amabili cu noi, am fost primiţi chiar neaşteptat de bine. Vom juca mâine acolo cu Piatra Neamţ în jurul orei 13:00. Mai avem programate antrenamente în Botoşani vineri, luni, marti şi joi, iar la sfârşitul săptămânii viitoare începem treaba”, a anunţat antrenorul Victor Pancu.

În momentul de faţă, Someşan şi Orăşanu acuză uşoare probleme la degete, care însa vor fi remediate până la startul turneului. Adversarele sucevenilor la barajul vor ajunge în Botoşani săptămâna viitoare. CSM Bucureşti şi-a anunţat sosirea marţi, în timp ce Rapidul şi Universitatea Timişoara sunt aşteptate două zile mai târziu. Turneul pentru promovare în Divizia A va avea loc în perioada 7-9 mai.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ultimele pregătiri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*