Ultimele detalii ale alegerilor

Delegatii a 52 de cluburi din judet sunt asteptati duminica, cu incepere de la
orele 10.00, la restaurantul Bradet, la Adunarea Generala Ordinara, prilej cu care vor vota si noua structura de conducere a Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava.

Daca in privinta alegerilor pentru fotoliul de presedinte lucrurile s-au clarificat, Ciprian Anton urmand sa preia acest post dupa forfaitul declarat de Aurel Daicu, multa mai interesanta se anunta lupta pentru ocuparea celor doua functii de vicepresedinte al AJF. Astfel, nu mai putin de opt oameni de fotbal din judet si-au depus candidatura pentru cele doua posturi, este vorba de Manuel Costache, managerul Bucovinei Radauti, Ciprian Cretan, antrenorul formatiei Bradul Putna, Iulian Daraba, reprezentantul clubului Somuz Falticeni, Vasile Bejenar, una dintre marionetele lui Aurel Daicu in Comitetul Executiv, observatorul Ion Armeanca, dar si fostii arbitri divizionari Vasile Paduraru, Ioan Filipciuc si Stelica Barbosu.

O parte dintre acestia au fost prezenti ieri dimineata, la sediul AJF, pentru a fi informati despre sistemul de vot la alegerile de duminica. Cu aceasta ocazie, in urma unei trageri la sorti, s-a stabilit si ordinea in care cei opt candidati se vor regasi pe buletinele de vot ce vor fi inmanate delegatiilor. Ordinea este urmatoarea: 1. Vasile Paduraru, 2. Manuel Costache, 3. Stelica Barbosu, 4. Vasile Bejenar, 5. Ciprian Cretan, 6. Ioan Filipciuc, 7. Ion Armeanca, 8. Iulian Daraba.

Ca si modalitate de vot, reprezentantii cluburilor vor trebuie sa taie cu pixul sase din aceste opt nume, cei doi ramasi fiind considerati “votati” ca vicepresedinte.

Vasile Paduraru vine cu cateva propuneri interesante pentru AJF

Vasile PaduraruPrintre cei prezenti la sedinta de luni se numara si Vasile Paduraru, cel care si-a schitat si un program pentru sustinerea candidaturii sale la functia de vicepresedinte. Astfel, chiar daca multe dintre lucruri se regasesc si in programul prezentat de Ciprian Anton, fostul arbitru divizionar vine la randul sau cu cateva propuneri noi pentru forul judetean.

In cazul in care va ocupa unul dintre posturile de vicepresedinte, Vasile Paduraru va milita pentru infiintarea unei Comisii de Fotbal in sala si organizarea de competitii de futsal la nivel judetului mai ales in pauzele competitionale, vara si iarna. De asemenea, vrea ca programul de lucru al AJF sa fie prelungit, macar de doua ori pe saptamana, pana la ora 18.00, pentru a veni in ajutorul delegatiilor echipelor.

Sustinut in special de echipele din zona de munte, Vasile Paduraru mai propune ca oficialii AJF sa aiba intalniri lunare, in teritoriu, cu echipele din zonele mai indepartate a judetului, cum ar fi Vatra Dornei. Un alt punct din programul lui Paduraru este legat de site-ul AJF, modernizarea acestui urmand sa elimine problemele cu dubla legitimare a jucatorilor, cu numarul cantonaselor sau al etapelor de suspendare, aspecte ce ar veni in ajutorul echipelor si al mass-mediei.

In varsta de 46 de ani, Vasile Paduraru a activat timp de 14 ani ca arbitru la nivelul Ligiilor a II-a si a III-a. In ultimii sapte ani a fost observator de arbitri, iar in prezent ocupa si functia de presedinte al Subcomisiei de Arbitri Gura Humorului.

La Adunarea Generala de duminica si-a confirmat prezenta si Gica Popescu, principalul favorit la castigarea alegerilor pentru functia de presedinte al FRF.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *