Ultima reprezentaţie pe Areni

Rapid Suceava oferă, vineri, ultima reprezentaţie în faţa propriilor suporteri din actuala stagiune a Ligii a III-a. Echipa pregătită de Ioan Radu va primi, cu începere de la orele 18.00, pe stadionul Areni, replica grupării FCM Oneşti, într-un joc contând pentru runda a XIX-a.

Aflată la un singur punct de salvarea matematică de la retrogradare, gruparea “ceferistă” şi-a propus să obţină o victorie la trasul cortinei peste meciurile de pe teren propriu, pentru a rămâne astfel cu o imagine cat mai bună în ochii puţinilor microbişti care mai calcă prin tribunele Areniului.

“Întotdeauna este bine să te desparţi de proprii suporteri cu o victorie, pentru că ultima impresie contează. Cu aceasta imagine rămânem în mintea spectatorilor în perioada de vacanţă, astfel că avem un motiv în plus să facem un joc bun impotriva celor de la FCM Oneşti. Acest meci nu diferă faţă de celelalte jocuri care le-am disputat în retur pe Areni, totul este ca jucătorii noştri să găsească drumul spre poarta adversă. Sper ca băieţii să facă un ultim efort, să câştige partida şi să ne liniştim în privinţa situaţiei din clasament, unde practic mai avem nevoie de un singur punct pentru a ne salva şi din punct de vedere matematic de la retrogradare. Ne aşteaptă însă un meci dificil, pentru că şi oaspeţii vin după o serie de rezultate slabe şi vor încerca să-şi recupereze punctele”, a declarat Ioan Radu.

Pentru partida cu gruparea din Onesti, seful bancii tehnice de pe Areni nu va putea conta pe serviciile fratilor Ciurla, precum si pe aportul stoperului Cristi Hrimiuc, suspendat in urma cartonasului rosu incasat in runda anteriora de la Targu Neamt.

Statisticile partidei de mâine, propulseaza echipa rapidista in postura de favorita, Pascal si compania castigand 13 din cele 15 puncte pe care le-au avut puse pe masa in jocurile disputate acasa in sezonul primavara. De partea celalata, onestenii poposesc pe Areni dupa o serie de sase meciuri consecutive fara victorie si cu un nou antrenor in persoana lui Giani Nedelcu, care la inlocuit pe banca tehnica pe Florin Pavel, demis dupa remiza de vinerea trecuta cu CSM Focsani.

Intalnirea dintre Rapid Suceava si FCM Onesti va fi condusa de o brigada de arbitri formata din ieseanul Valentin Lungu, asistat la cele doua tuse de Iulian Branza si Adrian Vornicu, ambii din Botosani. In meciul tur, FCM Onesti s-a impus pe teren propriu, in fata rapidistilor, cu scorul de 3-1, golul de onoare al “alb-visiniilor” fiind semnat atunci de Plamada.

Exit mobile version