Ultima reprezentaţie pe Areni

Etapa a 27-a programează ultimul meci al formaţiei Sporting Suceava din acest campionat în faţa propriilor suporteri. Echipa antrenată de Claudiu Sevaciuc şi Bogdan Grosu primeşte vineri, de la ora 18:00, pe stadionul “Areni” vizita formaţiei CSM Focşani.

În etapa precedentă oaspeţii de vineri au câştigat în faţa celor de la Râmnicu Sărat cu scorul de 2-1, ajutând Sportingul să urce pe locul 4 al clasamentului. CSM Focşani ocupă în momentul de faţă penultima poziţie în ierarhia seriei întâi şi pare victimă sigură pentru ultima reprezentaţie a “alb-verzilor” în faţa propriilor suporteri. Antrenorul Claudiu Sevaciuc nu pune însă mare preţ pe scor, obiectivul său fiind de a da şansa jucătorilor tineri să prindă experienţă în Liga a III-a.

“Suporterii suceveni sunt concentraţi în această perioadă pe parcursul formaţiei Rapid. Pentru noi este un meci obişnuit de campionat, în care avem ca obiectiv victoria. Sperăm ca tinerii să iasă în evidenţa pe acest final de sezon, întrucât aceste jocuri, fără presiune, sunt pentru ei. De zece ani n-a existat în Suceava o echipă care să se axeze pe tineri. Majoritatea şi-au propus obiective pe termen scurt, n-au avut răbdare să construiască ceva durabil, să le dea mai multe şanse tinerilor”, a declarat Claudiu Sevaciuc.

Vrâncenii şi-au adjudecat cele trei puncte în meciul tur, când s-au impus cu scorul de 3-1. Golul de onoare al sucevenilor a fost marcat atunci de Buziuc. În partida de vineri Sporting va putea conta pe întreg lotul de jucători.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ultima reprezentaţie pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*