Ultima reprezentaţie

Etapa a 12-a din Liga a 3-a programează pentru Sporting Suceava ultimul meci din acest an în faţa propriilor suporteri. “Alb-verzii” primesc vineri, pe stadionul “Areni”, vizita formaţiei Ceahlăul II Piatra Neamţ.

Sucevenii speră ca la sfârşitul acestei săptămâni să obţină prima victorie după trei înfrângeri consecutive. Pe stadionul “Areni” vine ultima clasată, Ceahlăul II Piatra Neamţ, echipă care a strâns doar şapte puncte în zece meciuri disputate în această toamnă. Cu ocazia partidei de vineri, pe banca tehnică a Sportingului îşi vor face debutul Florin Apetri şi Mihai Guriţă, care i-au înlocuit pe Claudiu Sevaciuc şi Bogdan Grosu.

“Noii antrenori cunosc echipa, au fost tot timpul alături de jucătorii pe care îi pregătesc acum. Nu ne aşteptăm la mari minuni, dar sperăm să vedem altă atitudine din partea jucătorilor faţă de ultimele meciuri. Partida va fi dificilă, ţinând cont că nu am mai câştigat de cinci etape. Ultima reprezentaţie a noastră pe teren propriu sperăm să aduca trei puncte. Mai multe vorbe sunt de prisos”, a declarat managerul Ciprian Anton, care a precizat că tot lotul este valid pentru confruntarea cu nemţenii.

Meciul dintre Sporting Suceava şi Ceahlăul II Piatra Neamţ este programat de la ora 14:00. Cealaltă reprezentantă a Sucevei în Liga a 3-a, Bucovina Radauti, va sta în această etapă.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ultima reprezentaţie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*