Ultima reprezentaţie

Divizionara a treia, Rapid Suceava, are programat vineri ultimul meci oficial din acest an. Jucătorii pregătiţi de Ion Buzoianu primesc pe stadionul Areni vizita formaţiei FC Panciu.

După rezultatele negative înregistrate în ultimul timp, ceferiştii au ocazia să se reabiliteze în faţa fanilor cu o victorie contra modestei FC Panciu. Dacă în sezonul trecut trăgeau la promovare, oaspeţii de vineri traversează în acest an o perioada nefastă, ocupand locul 11, la egalitate de puncte cu Rapid Suceava.

Antrenorul Ion Buzoianu se confruntă cu mari probleme de efectiv înaintea acestui meci, la care nu va dispune decat de trei rezerve. Jalbă, Florin Plămadă şi Mircea Negru sunt suspendaţi pentru cartonaşe roşii, iar Pantea nu va putea juca din cauza cumului de cartonaşe galbene. Oniu a acuzat o accidentare după meciul de la Onesti, dar miercuri s-a antrenat normal şi va juca cu FC Panciu.

În sezonul trecut vrâncenii au luat şase puncte în dubla cu Rapid, învingând cu 2-1 pe Areni şi cu 1-0 pe teren propriu. Partida dintre Rapid Suceava şi FC Panciu va avea loc vineri, de la ora 13:00, şi va fi condusă la centru de Valentin Lungu din Iaşi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ultima reprezentaţie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*