Ultima reprezentaţie

Iubitorii sportului cu balonul oval din Suceava sunt aşteptaţi sâmbătă la stadionul “Unirea” pentru ultima reprezentaţie a echipei CSM Bucovina în elita rugby-ului românesc. În penultima etapă a Diviziei Naţionale, trupa lui Constantin Vlad înfruntă Universitatea Cluj.

Dacă pentru suceveni meciul de sâmbătă nu are nicio miză, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre oaspeţi. Universitatea Cluj ocupă locul 2 în clasamentul play-out, la doar un punct în faţa Politehnicii Iaşi. Astfel, un pas greşit la Suceava coroborat cu un succes al ieşenilor la CSM Bucureşti, ar duce formaţia ardeleană în eşalonul secund.

“Asa cum am facut tot timpul, am pregatit si meciul de maine pentru victorie. Din pacate, a disparut increderea baietilor in fortele proprii, este o problema psihologica si oricat incerc sa le dezvolt mentalitatea de invingatori, avem in continuare probleme. Chiar daca partida are o miza destul de mare pentru oaspeti, sper ca jocul sa se desfasoare in limitele fair-play-ului, iar arbitrajul sa fie corect”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Pentru meciul de sâmbătă singura incertitudine în tabăra sucevenilor planează asupra lui Ştefăniţă Rusu, care se resimte după o accidentare mai veche la umăr. Antrenorul Constantin Vlad a precizat că în confruntarea cu ardelenii va da credit jucătorilor care au prins mai puţin echipa până acum, referindu-se la Pentiuc şi la Bujoreanu. Meciul dintre CSM Bucovina şi Universitatea Cluj va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul „Unirea”.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *