Şuleru se decide mâine

Gabriel Suleru este fara indoiala cel mai curtat jucator pe piata de locala de transferuri a ultimelor zile. Dorit atat de Rapid, cat si de Sporting, mijlocasul sucevean a anuntat ca va accepta una dintre oferte in cursul zilei de maine, in functie de pretentiile de promovare pe care le vor afisa cele doua cluburi.

Maine voi lua o decizie. Imi este destul de greu sa aleg, pentru ca ma leaga niste prietenii cu jucatorii ambelor echipe. Am discutat atat cu oficialii de la Rapid, cat si cu cei de la Sporting, am facut alaturi de fiecare echipa cate un antrenament si cred ca voi semna cu cei care mi se par mai promitatori. La cum se anunta componenta seriei noastre, cred ca este ultima sansa ca Suceava sa se bata pentru promovare, iar acest aspect va conta in alegerea mea“, a spus Suleru.

La randul sau, presedinte rapidistilor, Gabriel Clim, spera sa-l convinga in cele din urma pe Suleru sa intoarca la gruparea “alb-visinie”. “Noi l-am contactat inca de acum cateva saptamani pe Suleru, i-am facut o oferta si inclin sa cred ca in cele din urma va veni la noi”, a mentionat Gabriel Clim.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şuleru se decide mâine"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*