Şuleru şi Bosancu revin acasă

Conducerea divizionarei a treia Rapid Suceava a ajuns la un acord verbal cu mijlocasii Gabriel Suleru si Paul Bosancu, pentru revenirea acestora in curtea gruparii “ceferiste”. Vestea a fost confirmata de antrenorul Bogdan Tudoreanu, care ii asteapta pe cei doi la antrenamentele de saptamana viitoare.

“Suleru si Bosancu au acceptat oferta noastra si vor veni sigur la echipa”, a admis Tudoreanu, care spera sa mizeze incepand de luni si pe serviciile fundasului Florin Ailenii, aflat la final de contract cu gruparea Fcm Onesti. “Ailenii este asteptat la reunire. Sper sa-si rezolve problemele cu actele de transfer, pentru a putea conta pe el”, a completat seful bancii tehnice de pe Areni.

Pana sambata, conducerea “alb-visiniilor” spera sa obtina si un raspuns in privinta ofertelor inaintate celor cinci jucatori de la concitadina Sporting: Apetri, Pantea, Oniu, Negru si Sevaciuc, ultimul urmand sa revina la Rapid din postura de jucator si antrenor secund. “Noi i-am ofertat pe toti 5. Nu vrem nici sa-i fortam, atata timp cat si-au dat acordul de principiu sa revina la noi”, a spus Tudoreanu.

De asemenea, la reunirea de luni, programata la orele 17.00, pe Areni, mai sunt asteptati Nicusor Kuruc, un fundas de 19 ani care sezonul trecut a evoluat la gruparea CS Gura Humorului, precum si o parte din jucatorii din timpul mandatului lui Ioan Radu, printre care Pascal, Hrimiuc, Breniuc, Spatar, C. Ciurla, Ghiviziu, I. Plamada, Golofca si Barbir. Acestora li se vor adauga Marius Romaniuc, Vlad Stanescu si Florin Plamada, carora le-a expirat imprumutul la alte echipe si vor reveni in ograda “ceferistilor”.

Pana la startul meciurilor oficiale, programat pe data de 20 iulie, odata cu primul tur al Cupei Romaniei, echipa suceveana se va pregati in localitate, urmand ca, in ultima decada a lunii sa plece intr-un stagiu de pregatire la Camplung Moldovenesc sau Vatra Dornei. Cu aceasta ocazie,“alb-visinii” si-au propus sa dispute si o serie de meciuri amicale, printre adversarii luati in calcul fiind divizionarele secunde FC Botosani, Callatis Mangalia si Delta Tulcea, care se vor afla in aceasta vara in cantonament in Bucovina.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şuleru şi Bosancu revin acasă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*