Șuleru şi Bosancu, reprimiți

Conducerea Rapidului a facut un pas inapoi in cazul jucatorilor trasi pe linie moarta in urma cu doua luni, pe motive de indisciplina. Avand in vedere subtirimea lotului aflat in acest moment sub comanda lui Ovidiu Murariu, oficialii “ceferistilor” au hotarat sa-i recheme la echipa pe Gabriel Suleru si Paul Bosancu.

Cei doi au revenit la antrenamente la inceputul acestei saptamani, iar in functie de modul in care se vor pregati in urmatoarea perioada, conducerea tehnica va lua o decizie asupra pastrarii lor in lot. “Deocamdata au fost primiti la antrenamente. Nu am facut-o cu bratele deschise. Ramane sa vedem modul in care se vor manifesta in pregatiri, apoi vom face o analiza a situatiei lor. Avem probleme de efectiv, iar situatia financiara a clubului nu ne permite sa facem mari transferuri. Acestea cred ca au fost considerentele reprimirii lor la echipa”, a declarat antrenorul Ovidiu Murariu.

Suleru si Bosancu, alaturi de alti patru jucatori, au fost exclusi din lot celor de la Rapid in urma cu doua luni, in urma unei escapade bahice pe care acestia au avut-o in cantonamentul echipei de la Casa Jenica.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Șuleru şi Bosancu, reprimiți"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*