Uite Foresta, nu e Foresta!

Andrei Ciutac

In ciuda zvonurilor care dadeau ca rezolvata problema datoriei Forestei catre Fisc, presedintele Consiliului de Administratie al clubului din Areni, Andrei Ciutac, precizeaza ca situatia este in continuare critica. Acesta a anuntat ca in lipsa unui sprijin venit urgent de la alesii locali sau din sectorul privat, Suceava va ramane fara echipa de fotbal.

„Desi s-a discutat foarte mult in aceasta perioada despre situatia financiara a clubului si chiar au aparut unele articole in care era data problema cu datoria catre Finante ca si rezolvata, lucrurile sunt departe de a fi adevarate. Doresc sa precizez ca, desi au existat tot felul de incercari de a aduna aceasta suma, ele s-au dovedit a fi tardive pana in acest moment si contul clubului a ramas tot gol. Fiecare zi care trece nu face decat sa agraveze si mai mult situatia si sa risipeasca sperantele ca putem iesi din aceasta criza. Fac un apel catre domnul Primar, consilieri si orice persoana dispusa sa ajute, pentru ca altfel in scurt timp vom ramane fara echipa la Suceava”, a anuntat Andrei Ciutac.

Ca ultima solutie pentru acoperirea datoriei de aproximativ 300.000 de lei catre Fisc, conducerea Forestei intentiona sa faca un imprumut la banca, dar aceasta varianta nu se poate materializa pentru ca bancile nu imprumuta ONG-uri.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Uite Foresta, nu e Foresta!"

  1. Zi i lu tata secretaru primariei sa ti puna o vorba buna lu nea nelu lungu…..iarasi ne ati mintit mincinosilor!!!!

  2. INCERCATI UN IMPRUMUT LA CAR INVATAMANT CRED CA VA POATE AJUTA.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*