Uite amicalul, nu e amicalul

Prezenta primdivizionarei FC Vaslui la Suceava la sfarsitul acestei saptamani este pusa sub semnul intrebarii. Acest lucru se datoreaza ‘Fiarei’ Marius Lacatus. Antrenorul ‘galben-verzilor’ l-a anuntat in urma cu putin timp pe Adrian Porumboiu ca un meci la Suceava ar da peste cap planurile sale de antrenament. Un raspuns final va fi comunicat conducerii Cetatii in aceasta seara.

“In principiu domnul Porumboiu a fost de acord sa joace un amical cu noi, dar antrenorul Lacatus a dat inapoi, spunand ca un amical la Suceava i-ar da planurile peste cap. Un raspuns final vom primi in aceasta seara. Oricum, echipa noastra va juca un amical in acest weekend, ori sambata ori duminica, pentru ca nu vrem sa iesim din forma” a spus presedintele Cetatii, Ciprian Anton.

Seful executivului din Areni a mai precizat ca face tot ce este posibil pentru a aduce pe Areni o echipa din prima liga.

“Vrem sa profitam de pauza competitionala din prima liga si sa facem un test de verificare cu o primdivizionara. Daca nu se va putea cu Vasluiul, vom discuta cu cei de la Ceahlaul, Poli Iasi sau poate chiar Gloria Bistrita, desi nu stiu daca ar prinde bine venirea lui Pana pe Areni. Vrem sa jucam meciul acasa, dar daca nu se va putea, cred ca vom accepta sa jucam si in deplasare “ a conchis Anton.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Uite amicalul, nu e amicalul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*