Turul revine în Suceava

Turul Ciclist al României va trece şi în acest an prin judeţul Suceava. Astăzi, la Palatul Administrativ, a avut loc o întâlnire între reprezentanţii Consiliului Judeţean Suceava şi cei ai Federaţiei Române de Ciclism şi Triatlon cu privire la organizarea unei etape din “Mica Bucla” în judeţul Suceava.

La discuţii au participat, printre alţii, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, directorul Turului Ciclist al României 2011, Valeriu Andoniu, şi Mihai Androhovici, cel care a fost delegat să se ocupe de eveniment pe teritoriul judeţului Suceava. Oaspeţii au remarcat buna organizare din anii trecuţi şi au anunţat că, în 2011, cicliştii vor traversa din nou Suceava. La sfârşitul lunii februarie, delegaţia Federaţiei Române de Ciclism va reveni în judeţul Suceava pentru definitivarea detaliilor tehnice ale Turului Ciclist al României.

Conform proiectului de traseu, Mica Buclă va ajunge în Suceava, pe 7 iunie, în cadrul etapei cu numărul IV. În proiectul de traseu pentru acest an vor surveni doar mici modificări în funcţiei de aprobările pe care federaţia de specialitate le va primi pentru deplasarea pe drumurile naţionale.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Turul revine în Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*