Turul revine la Suceava

Turul Ciclist al Romaniei va ajunge pentru al patrulea an consecutiv la Suceava. Conform proiectului de traseu prezentat de Federatia Romana de Ciclism, caravana din “Mica Bucla” ar trebui sa ajunga pe raza judetului Suceava pe data de 5 iunie, odata cu etapa a 5-a, ce se va desfasura pe o distanta totala de 226 de kilometri, pe traseul Botosani – Siret – Radauti – Marginea – Campulung – Gura Humorului – Suceava.

Programata pe o lungime totala de peste 1.400 de kilometri, editia din acest an a Turului Ciclist al Romaniei va contine noua etape de concurs. Intrecerea va incepe pe data de 2 iunie cu un contratimp la Constanta, si se va incheia, o saptamana mai tarziu, in localitatea Marghita, in apropiere de Oradea.

Din punct de vedere a lungimii si a dificultatii traseului, etapa a 5-a se anunta una dintre cele mai complexe din proxima editie a Turului Ciclist al Romaniei, rutierii urmand sa treaca, pe 5 iunie, peste trei puncte de catarare categoria A, la Sucevita (1.105 m), Ciumarna (1.033 m) si Sadova (1.048 m), la care se vor adauga probabil alte trei puncte de sprint intermediar, in afara finishului de la Suceava. La editia de anul trecut a turului, etapa incheiata la Suceava a fost castigata de ciclistul bulgar Vladimir Koev.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Turul revine la Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*