Turul Ciclist, din nou prin Suceava

Turul Ciclist al României va trece si in 2010 prin judeţul Suceava. Este pentru al doilea an consecutiv cand o etapa din “Mica Bucla” se va incheia in Bucovina.

Cea de-a 47-a ediţie a Turului Ciclist al României se va desfasura in prima jumatate a lunii iunie. Municipalitatea si-a dat deja acordul ca ciclistii sa aiba finisul unei etape in Suceava, urmand ca ruta sa fie stabilita in viitorul apropiat.

“Am raspuns afirmativ la o solicitare venita din partea Federatiei Romane de Ciclism, pentru ca o etapa din Turul Ciclist al Romaniei sa se incheie la Suceava. Turul Cicilist al Romaniei se desfasoara in perioada 5-12 iunie. Detaliile despre ruta vor fi stabilite in perioada urmatoare”, a anuntat primarul Ion Lungu.

In plus, Ion Lungu a anuntat ca ideea de un Tur Ciclist al Bucovinei este foarte aproape de a se concretiza.

„Federatie ne propune sa fim parteneri si in alt proiect, Turul Ciclist al Bucovinei. Aici vom avea discutii cu presedintele Consiliului Judetean si in masura in care vom gasi o posibilitate vom fi parteneri la acest eveniment.”, a precizat primarul Sucevei.

Turul Ciclist al României a revenit în judeţul Suceava, in 2009, dupa o pauză de trei ani. Etapa a patra a celei mai importante competiţii cicliste desfăşurate pe teritoriul României a trecut prin localităţile Botoşani, Dorohoi, Siret şi Rădăuţi şi s-a încheiat în Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *