Turul Ciclist al Romaniei 2011

La fel ca in 2010, Suceava se va regăsi si anul acesta in două etape ale Turului Ciclist al României. Pe 7 iunie cicliştii vor intra în judet dinspre Botosani, iar a doua zi vor pleca spre Tirgu Neamt.

Municipiul Suceava va reprezenta “punctul terminus” al etapei a IV-a din Turul Ciclist al Romaniei 2011. Linia de sosire urmeaza sa fie trasata in fata magazinului “Bucovina”, iar premierea va avea loc in Piata “Uniunii Europene”.

“Primaria Municipiului Suceava va fi si in acest an partener al Turului Ciclist al Romaniei, urmand sa asiguram ordinea si siguranta publica. Caravana vine pe traseul Botosani-Siret-Radauti-Campulung Moldovenesc si va ajunge in Suceava in jurul orei 18:00. A doua zi ciclistii vor pleca spre Falticeni, cu directia Tirgu Neamt”, a anuntat primarul Ion Lungu.

Editia a 48-a a Turului Ciclist al Romaniei va debuta pe 4 iunie la Constanta si se va incheia opt zile mai tarziu in capitala. Organizatorii au anuntat ca lungimea traseului este mai mare decât în anii trecuţi si sunt programate mai multe probe de căţărare. In plus, sunt asteptati sportivi de valoare din Franţa, Germania, Bulgaria, Turcia si Irlanda.

Exit mobile version