Turneul “Viorel și Mitică Negru”, ediția I

Dumitru si Mitica Negru

Miercuri, în localitatea Luncușoara din comuna Udești va avea loc prima ediție a turneului de minirugby „Viorel si Mitica Negru”. Competiția va debuta la ora 10:00 pe terenul din incinta Școlii Primare Luncușoara și va reuni la start peste 150 de copii și juniori.

După succesul înregistrat anul trecut cu “Scutul Bucovinei”, profesorul Codrin Prorociuc s-a decis ca de data aceasta competiția de la Luncușoara să poarte numele celor doi foști mari rugbyști ai Sucevei. Competiția de miercuri este adresată categoriilor de vârstă U16, U14, U12, U10 și Rugby Tag.

„Sunt profesor la școala din comună și m-am gândit să organizez acest turneu pentru a promova cât mai mult rugby-ul și în același timp pentru a descoperi cât mai multe talente, atât de aici, cât și de la școlile ce sunt invitate. Frații Viorel și Mitică Negru sunt originari din comuna Udești și cu siguranță sunt un exemplu pentru cei mai mici, care vor să facă rugby de performanță”, a declarat profesorul Codrin Prorociuc.

Evenimentul este organizat de clubul ACS Amicii Suceava, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava, Primăria și Consiliul Local Udești, Inspectoratul Scolar Judetean Suceava și al foștilor rugbyști Viorel și Mitică Negru.

Sponsori: InterConti, Notar Busuioc Ovidiu, Iorgos Impex, Ac Mobile.

GazetaSV.ro este partener media al turneului.

AfisTurneuMiniRugby

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Turneul “Viorel și Mitică Negru”, ediția I"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*