Turneul “Viorel și Mitică Negru”, ediția a 2-a

Mitica NegruMitica Negru

Sâmbătă, în localitatea Luncușoara din comuna Udești va avea loc cea de-a doua ediție a Turneului de minirugby „Viorel și Mitică Negru”. Competiția este organizată de clubul ACS Amicii Suceava și este adresată copiilor sub 14 ani.

Competiția care poartă numele celor doi foști mari rugbyști ai Sucevei va debuta sâmbătă, la ora 10:00, pe terenul de sport al Școlii Primare Luncușoara. Turneul cuprinde întreceri pentru categoriile de vârstă sub 8 ani, sub 10 ani, sub 12 ani, sub 14 ani, dar și competiții de Rugby Tag.

„Scopul acestui turneu este de a promova cât mai mult rugbyul și, în același timp, pentru a descoperi cât mai multe talente, atât de aici, cât și de la școlile care sunt invitate. Frații Viorel și Mitică Negru sunt originari din comuna Udești și cu siguranță sunt un exemplu pentru cei mai mici, care vor să facă rugby de performanță”, a declarat președintele clubului Amicii Suceava, Codrin Prorociuc.

Turneul de sâmbătă este organizat de clubul ACS Amicii Suceava, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava, Federației Române de Rugby, Inspectoratului Școlar Județean Suceava, Școlii Udești și Primăriei Udești. Sponsori: Proro Marketing Communications​, Inter Conti​, Etis Alex Furtunuri Hidraulice​, AC Mobile​, Casa Verde Srl, Iorgos Impex, Costel Savu și Notar Busuioc Ovidiu. GazetaSV.ro este partener media al evenimentului.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Turneul “Viorel și Mitică Negru”, ediția a 2-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*