Turneul “Ştefan Rusu”

Stefan Rusu

În perioada 7-10 mai, sala de atletism din Complexul Sportiv “Lia Manoliu”, găzduieşte turneul internaţional de lupte “Ştefan Rusu”. La competiţia care îi poarta numele marelui luptător sucevean participă 550 de cadeţi şi juniori din 24 de ţări.

În capitală vor fi prezenţi la sfârşitul acestei săptămâni luptători din ţări cu şcoli de lupte de mare prestigiu ca Rusia, Statele Unite ale Americii, Turcia, Canada, Suedia, Polonia, Bulgaria, Franţa, Ungaria şi Croaţia. Printre aceştia se află şi patru sportivi suceveni. La juniori II vor concura Marius Blându, la 54 de kilograme, şi Adrian Agache, la 76 de kilograme. În întrecerea juniorilor I Suceava este reprezentată, la 55 de kilograme, de Teodor Horătău şi, la 84 de kilograme, de Daniel Blănari.

„Această competiţie reprezintă un criteriu de selecţie pentru Campionatele Europene de lupte. Mulţumim Consiliului Local şi Consiliului Judeţean pentru sprijinul acordat”, a declarat antrenorul Valerică Gherasim.

Sâmbătă, de la ora 16:00, va avea loc un moment special. Cel mai mare luptător român din istorie, rădăuţeanul Ştefan Rusu, îşi va lansa oficial cartea autobiografică.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Turneul “Ştefan Rusu”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*