Turneul de la Dragomirna

Consiliul Local Suceava s-a asociat cu Dragomirna Golf Resort pentru construirea un complex turistic cu teren de golf pe circa 100 de hectare de pe raza comunei Mitocul Dragomirnei.

Peste 100 persoane, oameni de afaceri, edili-şefi şi bloggerii Cupei Bugetarilor au participat, în prima zi de Paştele Cailor, la ediţia inaugurală a turneului “Golf III TDI Challenge”. Evenimentul s-a vrut unul caritabil, având ca scop strângerea de fonduri pentru plata navetei cadrelor didactice din localitate.

La o aruncătură de băţ de Mănăstirea Dragomirna, sub oblăduirea Consiliului Local din Mitoc, bloggărăşii ce concurează cu sârg la câştigarea etapei judeţene a premiilor “Ioan Chirilă” şi-au abandonat genţile de fotografi ambulanţi pentru cele cu crose de golf. Doar nu credeaţi că Iftimie şi compania au fost lăsaţi să joace? Nu! Oamenii de afaceri din judeţ aveau nevoie de asini pentru căratul recuzitei, aşa cum nea Ion Ţiriac are nevoie de gonaci să-i scoată porcii mistreţi în bătaia puştii la vânătoarea de la Balc.

Dar să revenim la desfăşurarea jocului. După ce-au nimerit la găurile din hotelul de 5 stele în care au fost cazaţi, participanţii s-au întrecut în a bifa gropile cu steguleţe portocalii, deşi erau mult mai familiarizaţi cu cele din municipiul reşedinţă de judeţ. Cel mai rapid a fost un tânăr antrenat prin Padrino. Pentru el, 18 găuri au fost o nimica toată. Singurul impediment a fost acela că turneul nu s-a disputat în nocturnă.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Turneul de la Dragomirna"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*