Turneu semifinal la Suceava

În premieră pentru fotbalul juvenil din judeţ, Suceava va găzdui un turneu semifinal. Competiţia programată în perioada 21-24 iunie va strânge la un loc cele mai bune echipe de copii sub 15 ani din judeţele Iaşi, Neamţ, Botoşani şi Suceava.

Clubul de fotbal Sporting va reprezenta Suceava în cadrul turneului semifinal pentru juniori III. Chiar dacă micii fotbalişti suceveni vor înfrunta cluburi ca Noua Generaţie Iaşi, Ceahlăul Piatra Neamţ sau CSS Botoşani, managerul clubului, Ciprian Anton speră ca Sporting să termine pe primul loc.

“Fara sa fiu prea optimist cred ca avem 80 % sanse sa ne calificam mai departe. Eu zic ca avem o generatie buna de copii, nu de exceptie, dar buna. Ma bucur ca am reusit sa aduc acest turneu la Suceava. Sper ca cei care vor intra in perioada 21-24 iunie pe Areni, sa revina acolo in 2-3 ani evoluand pentru echipa fanion a judetului” a spus Ciprian Anton.

Câştigătoarea turneului de la Suceava se va califica automat pentru faza finală a competiţiei, acolo unde vor ajunge cele mai bune 10 echipe din ţară. Mai mult, daca va termina pe primul loc în Moldova, Sporting Suceava ar putea să organizeze şi turneul final pe Areni.

Etapa I (21 iunie)
Ora 17’00 : Ceahlaul – CSS Botosani
Ora 18’30 : Sporting Suceava – Noua Generatie Iasi

Etapa a II-a (22 iunie)
Ora 17’00 : CSS Botosani – Sporting Suceava
Ora 18’30 : Noua Generatie Iasi – Ceahlaul

Etapa a III-a (24 iunie)
Ora 09’30 : Ceahlaul – Sporting Suceava
Ora 11’00 : CSS Botosani – Noua Generatie Iasi

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Turneu semifinal la Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*