Turneu semifinal de juniori în sala Unirea

LPS Suceava a primit din partea Federatiei Romane de Volei dreptul de organiza unul dintre cele patru turnee semifinale pentru juniori. Trupa antrenata de Tudor Orasanu se va bate pentru cele doua locuri calificabile la turneul final cu formatiile CN “Alexandru Vlahuta” Ramnicu Valcea, CSS Tulcea si CSS “Dinicu Golescu” Campulung Muscel. Jocurile se vor desfasura in sala Unirea, dupa cum urmeaza: vineri, de la orele 15.30 si 17.30, sambata, de la orele 15.00 si 17.00, duminica, de la orele 10.00 si 12.00. Programul exact al meciurilor va stabilit joi seara, prin tragere la sorti, la sedinta tehnica.

CSS Tulcea este de departe cea mai puternica echipa din grupa, tinand cont ca joaca in aceiasi formula cu care au ajuns si anul trecut la turneul final. Noi, daca tot am facut efortul de a organiza turneul semifinal la Suceava, ne vom juca sansa si sper sa ne calificam mai departe. Sper sa fim cat mai proaspeti din punct de vedere fizic, tinand cont ca avem sase-sapte jucatori care, la finalul saptamanii trecute, au jucat si turneul semifinal pentru cadeti”, a spus antrenorul celor de la LPS, Tudor Orasanu.

LPS Suceava va miza la acest turneu semifinal pe urmatorul lot de jucatori: Iustin Cioban, Alexandru Rata, Iulian Florea, Vlad Streanga, Alexandru Roman, Vlad Buhu, Tudor Streanga, Stefan Verciuc, Gheorghe Buiciuc, Eduard Cazacu, Denis Croitor, Marius Borta, Valentin Istrati si Alin Romaniuc.

Aceasta este cel de-al doilea turneu semifinal la care participa LPS Suceava. La sfarsitul saptamanii trecute, o alta echipa antrenata de Tudor Orasanu a fost prezenta la Dej, unde a obtinut calificarea la turneul final pentru cadeti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Turneu semifinal de juniori în sala Unirea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*