Turneu oficial de baschet la Suceava

baschet

Sâmbătă și duminică in sala de sport a Scolii Generale Nr.9 „Ion Creanga” din Suceava va avea loc un interesant turneu de baschet organizat de clubul local ACS Phoenix. Aceasta este prima competitie oficiala de baschet care se va desfășura în Municipiul Suceava din 1963 incoace, cand in orasul nostru activa echipa Progresul.

La turneul care va debuta sambata la ora 11:00 vor lua parte echipe din Iasi (ACS Stomart 1, ACS Stomart 2, CS Preventis și BC Juniori), Bacău (CSȘ Bacău), Rădauți (CS Triumph) și Suceava (PHOENIX). Toate aceste grupări sunt înscrise într-un campionat regional pe Moldova, acesta fiind al doilea turneu dintre cele trei stabilite. Primul a fost organizat de echipa CS Triumph la Rădăuți, iar al treilea va fi găzduit de ACS Stomart Iași.

program turneu baschet

Clubul ACS Phoenix Suceava s-a infiintat in toamna anului 2013 si are in componenta peste 100 de sportivi, prin echipe de Babybaschet (copii sub 10 ani), Minibaschet (copii sub 12 ani) si copii intre 12 si 18 ani. Înscrierile continuă pentru cei care doresc să se alăture clubului, cu antrenamente în două săli amplasate in Centru si Burdujeni.  Pentru înscrieri și detalii sunați la numărul de telefon: 0757.388.269!

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Turneu oficial de baschet la Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*