Turneu de minifotbal la Campulung

Terenul sintetic din cadrul complexului BTT din Campulung Moldovenesc va gazdui in perioada 10-23 august, cea de-a doua editie a Campionatului Municipal de Minifotbal Campulung. Organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Campulung Moldovenesc, Terasa Waves BTT, GazetaSV.ro si Impact FM, turneul din acest an are premii in valoare totala de 7.000 de lei.

Inscrierile echipelor in competitie se pot face pana vineri, 7 august, prin intermediul numerelor de telefon 0755 /406 452 sau 0743 / 567 316.

Conform regulamentului stabilit de organizatori, fiecare echipa poate inscrie in competitie un lot de minin 10 jucatori, in care se pot regasi maxim 3 jucatori legitimati la nivelul Ligii a II-a sau a III-a. Turneul  se va desfasura dupa regulile jocului de minifotbal, cu echipe formate din 5 jucatori de camp plus un portar. La final, primele trei clasate vor fi recompensate dupa cum urmeaza: locul 1 – 4.000 de lei, locul 2 – 2.000 de lei, locul 3 – 1.000 de lei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. Chiar va invit sa luati parte la acest Campionat deoarece, pe langa premiile scrise mai sus, vor fi multe,multe surprize si un spectacol pe cinste !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *