Turneu de futsal la Vicovu de Jos

futsal Bukovina Vicovu de Jos

Sala Sporturilor din Vicovu de Jos va găzdui sâmbătă și duminică meciurile din cadrul etapelor a 5-a și a 6-a din cadrul Ligii a II-a la futsal. La această competiție participă zece echipe, printre care și gruparea locală Bukovina Vicovu de Jos.

Judetul Suceava este reprezentat în acest sezon al Ligii a II-a de futsal de Bukovina Vicov. Echipa manageriată de Cornel Carcea se bazează în totalitate doar pe jucători localnici, din Vicovu de Jos, Vicovu de Sus, Voitinel şi Marginea. În competiţie participă în total 10 formaţii, fiecare grupare urmând să găzduiască pe rând un turneu cu câte două etape. În primele două turnee, desfășurate la Piatra Neamț și Brașov, echipa suceveana a înregistrat patru înfrângeri și ocupă penultimul loc în clasament.

Cel de-al treilea turneu se va desfășura, la sfârșitul acestei săptămâni, la Vicovu de Jos. În cadrul acestuia, gazdele vor înfrunta sâmbătă, de la ora 21:30, Blue Angel Cristian Brașov, iar duminică, de la ora 15:30, vor juca în compania grupării United 2 Galați.

Bukovina Vicovu de Jos are în componență următorii jucători: Dan Andronic, Petru Țugui, Dorin Motrescul, Costel Popescu, Ionuț Chifan, Adrian Cârdei, Vasile Popescul și Gheorghe Burlică, ultimul fiind căpitanul și antrenorul echipei.

clasament futsal

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Turneu de futsal la Vicovu de Jos"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*