Turneu feminin la Fălticeni

irimie marcel

Sala “Gabriel Udisteanu” va gazdui la finalul acestei saptamani, in premiera pentru municipiul Falticeni, un turneul national de fotbal feminin destinat junioarelor.

Competitia de la Falticeni este organizata de Federatia Romana de Fotbal, in parteneriat cu CS Armonia Falticeni, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Suceava, Primaria Municipiului Falticeni si Colegiul “Vasile Lovinescu” si va reuni la start 11 echipe, impartite in trei urne valorice dupa cum urmeaza: Vasas Odorhei, Olimpia Cluj, Universitatea Alexandria si CSS Targoviste – in urna I, Fair Play Bucuresti, Navobi Iasi, Independenta Baia Mare si Viitorul Buzau – in urna II, Heniu Prundu Bargaului, Femina Odorhei si gazdele de la Armonia Falticeni – in urna III.

In prima faza, cele 11 echipe vor fi impartite in doua grupe, una de 5 echipe si celalalta de 6. Se va juca dupa sistemul fiecare cu fiecare, iar primele doua clasate in fiecare grupa merg in semifinale. Meciurile vor debuta vineri dimineata la ora 9.30, semifinalele si finalele fiind programate sambata, intre 14.30 si 17.30.

Pentru noi, cei de la Armonia Falticeni, organizarea acestui turneu de nivel national reprezinta o provocare. Din partea echipei noastre nu avem prea mari asteptari in privinta rezultatelor pentru ca vom intalni adversari cu traditie in fotbalul feminin romanesc. Ne vom baza pe niste fete mai mici ca varsta, nascute in anii 2001-2002, iar cel mai important lucru pentru ele este sa participe la asemenea competitii, sa acumuleze experinta pentru a putea face pasul pe viitor la echipa mare. Asteptam cat mai multa lume la sala”, a spus antrenorul principal celor de la CS Armonia Marcel Irimie, cel care va face echipa pe banca falticeneana cu Alin Rotaru si Pavel Craciun.

La turneul de la Falticeni va fi prezent si Alin Cioban, seful Comisiei pentru Fotbal Feminin din cadrul Federatiei Romane de Fotbal. Jocurile din Sala “Gabriel Udisteanu” vor fi arbitrate de Alex Blanaru, Cosmin Ionita si Alexandru Parasca.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Turneu feminin la Fălticeni"

  1. Felicitari Marcele pentru rezultate! Felicitari tuturor celor care sustin aceasta echipa de fotbal feminin!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*