Turneu amanat

Nu doar Cupa “Mos Craciun” la minifotbal a fost afectata de precipitatiile din ultima perioada. Turneul de hochei programat la sfarsitul acestei saptamani la Suceava a fost amanat la solicitarea oaspetilor.

De vineri pana duminica pe Pationarul din Suceava ar fi trebuit sa se desfasoare al patrulea turneu din cadrul Campionatului Naţional de Hochei pentru juniori sub 16 ani. Oaspetii au solicitat insa Federatiei de specialitate amanarea competitiei, din cauza precipitatiilor cazute in ultima perioada.

„Bucurestiul si Galatiul au solicitat amanarea turneului, iar cei din Gheorgheni nu au mai zis nimic pentru ca si lor le-ar fi fost greu sa vina pe vremea asta pana aici. S-a amanat pentru luna ianuarie, Federatia urmand sa ne anunte data. Nu imi pare rau pentru aceasta decizie pentru ca ne ramane mai mult timp la dispozitie pentru a pregati acele meciuri, profitand de gheata pe care o avem la dispozitie”, a comentat antrenorul Constantin Curelar.

Din grupa echipei CSM Suceava la juniori sub 16 ani mai fac parte echipele Progym Gheorgheni, Steaua Bucuresti si Dunarea Galati.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Turneu amanat"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*