Turcu, încântat de Suceava

Judeţul Suceava ar putea găzdui în cele mai bune condiţii cantonamentele de vară ale echipelor puternice din România. Aceasta este părerea fostului acţionar al clubului Dinamo Bucuresti, Vasile Turcu.

Turcu a părăsit bulevardul Ştefan cel Mare din Bucureşti pentru a petrece câteva zile în ţara lui Ştefan cel Mare, la Putna. Chiar dacă a renunţat la acţiunile pe care le deţinea la clubul Dinamo, omul de afaceri continuă să se gândească la fotbal. Vasile Turcu a apreciat potenţialul zonei în ceea ce priveşte găzduirea cantonamentelor pe timp de vară pentru echipele de fotbal puternice din România.

“Daca s-ar construi cel putin un stadion in zona si ar fi o baza buna, in Bucovina ar putea veni 4-5 echipe de Liga I in fiecare vara. Sunt si aici trasee foarte frumoase de alergare, iar clima nu difera cu nimic fata de cea din Austria. De ce sa merg sa dau 30.000, 40.000 sau 150 de mii pentru un cantonament de 15 zile in Austria, cand pot veni aici cu jumatate de pret? Iarna este mai greu pentru ca ne ducem in Antalia sau in alte zone cu altfel de clima, dar in iulie ar fi foarte bine si foarte ieftin un cantonament aici”, a spus Vasile Turcu.

În ultimii ani, în judeţul Suceava, au venit în cantonament doar echipele satelit de la Steaua, CFR Cluj sau FC Vaslui.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Turcu, încântat de Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*